Communicatie 

Voor TC SMASH KERMT is communicatie naar de clubleden uitermate belangrijk. Het doorgeven van allerlei informatie, uitnodigen tot specifieke acties..., moet op een zo efficiënt en direct mogelijke manier gebeuren en dus maakt de club gebruik van moderne communicatie media.

De belangrijkste informatiekanalen zijn:

De TC SMASH  website
De Home pagina van de website geeft op elk moment de meest recente aankondigingen en nieuwsberichten weer. De pagina is daarbij opgezet als centrale portaal voor elk lid waarbij hij of zij niet enkel de laatste nieuwtjes vindt, maar met eenvoudige kliks naar frequent gebruikte pagina's kan gaan.
Voeg  www.smashkermt.be  dus zeker toe aan je favorieten!

De TC SMASH nieuwsbrieven
I.p.v. een periodiek, meer tradioneel clubblad, publiceert TCS op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief die via email naar alle geregistreerde leden wordt gestuurd.
Op deze manier kunnen we korter op de bal spelen en worden de leden op regelmatige basis op de hoogte gehouden. Een ander voordeel t.o.v. een clubblad is dat de informatie meer mondjesmaat toegediend wordt en beter opgenomen wordt door de leden.
Hou de nieuwsbrief dus zeker goed in de gaten voor alle informatie, nieuwtjes,...
Alle gepubliceerde nieuwsbrieven kan je altijd terugvinden onder het 'laatste nieuws' menu op de website. Klik hier om daar nu naartoe te gaan.

Berichtenborden
Tenslotte gebruikt TC SMASH ook nog twee prikborden in de kantine als communicatiekanaal om iedereen op de hoogte te brengen van belangrijke informatie:
Een berichtenbord voor de jeugd.
Een berichtenbord met informatie en aankondigingen die belangrijk zijn voor alle clubleden.

 
CLUBGEGEVENS
 
TC SMASH KERMT
Ten Hove 12B
3510 Kermt - Hasselt
Tel : 011-25560
rek. nr BE20 2350 1138 2556 Lidgelden / Bestuur
rek. nr BE92 0018 4063 5523 Jeugd / Lessen