AANSLUITFORMULIER 2019 

Wordt even talrijk en enthousiast als vorig jaar lid van onze club, dan kan alvast op sportief vlak 2019 niet meer stuk.

Aansluiten kan gedurende gans het seizoen, maar het is uiteraard verkieslijker dit voor aanvang van het tennisseizoen te doen.

Zeker wanneer u interclub wenst te spelen moet u (her)aansluiten voor 19 januari 2019.

Iedereen die dit doet komt automatisch terecht op alle interclublijsten waarvoor hij/zij in aanmerking komt, U bent niet verplicht interclub te spelen uiteraard.

Sluit u aan na 18 januari 2019 en wenst u toch interclub te spelen dan dient u Peter Vernijns te contacteren.

Dit is extra administratieve last, graag dus te vermijden.

Stijgende exploitatiekosten zien ons genoodzaakt de tarieven lichtjes te verhogen, wij blijven op deze manier U een piekfijne club aanbieden waar het gezellig vertoeven is op en naast de pleinen !

Vergeet ook niet dat jullie een deel kunnen recupereren via de ziekenkas (formulieren rechtstreeks te downloaden via de Tennis Vlaanderen site na betaling en goedkeuring lidgelden, communicatie volgt ) !


Lidgelden 2019:
Geboortejaar 2011 en later : 20 €
Geboortejaar 2001 tot en met 2010 : 50 €
Geboortejaar 2000 en vroeger : 110 €
Familieabonnement : 260 € (wonend op hetzelfde adres)

Inschrijven kan enkel nog via het vernieuwde  inschrijvingsformulier 2019 via Tennis Vlaanderen, makkelijker en op voorhand voor een groot gedeelte ingevuld, vergeet je familieleden niet toe te voegen en dan familie-abonnement aan te duiden. U gebruikt het reservatie paswoord om in te loggen. Klik filmpje 'hoe lid maken via Elit'

Bij de bevestigingsmail ontvangt U een overschrijving en mag het bedrag overmaakt op rek. nr BE20 2350 1138 2556 met gestructureerde vermelding of Lidgelden 2019 + namen.

Vragen -> info@smashkermt.be

WACHTWOORD Tennis Vlaanderen vergeten om bv in te loggen op tennis vlaanderen site -> klik hier, u verkrijgt een nieuw paspoort.

Reeds ingeschreven en geregistreerde leden 2019 TC SMASH KERMT